Za sve one koji prate pokemon serijal,a znam da ih ima evo jedna odlična online igra gdje izaberete svog pokemona nabavite par itema(pokeball itd.) i krenete u akciju,u lov na legendarne pokemone!
2 posters
Pokemon Crater
Somebody4ever- Chocobo
- Broj postova : 20
- Post n°1
Pokemon Crater
GameFreak- Admin
- Broj postova : 104
- Post n°2
Re: Pokemon Crater
Somebody4ever je napisao/la:Za sve one koji prate pokemon serijal,a znam da ih ima evo jedna odlična online igra gdje izaberete svog pokemona nabavite par itema(pokeball itd.) i krenete u akciju,u lov na legendarne pokemone!
Da li je to RPG? Treba li to skinuti (nadam se da treba)?
Somebody4ever- Chocobo
- Post n°3
GameFreak je napisao/la:Somebody4ever je napisao/la:Za sve one koji prate pokemon serijal,a znam da ih ima evo jedna odlična online igra gdje izaberete svog pokemona nabavite par itema(pokeball itd.) i krenete u akciju,u lov na legendarne pokemone!
Vrsta RPGa koji se netreba skinut.Otiđeš na google i upišeš pokemon crater,doći češ na njihovu stranicu i tamo imaš vrlo jednostavna pravila te o čemu se radi u igrici.Meni se sviđa,a preporučio bi je svakom tko je gledao/da stare i nove epizode Pokemona!.!.!
GameFreak- Admin
- Broj postova : 104
- Post n°4
Somebody4ever je napisao/la:GameFreak je napisao/la:Somebody4ever je napisao/la:Za sve one koji prate pokemon serijal,a znam da ih ima evo jedna odlična online igra gdje izaberete svog pokemona nabavite par itema(pokeball itd.) i krenete u akciju,u lov na legendarne pokemone!
Vrsta RPGa koji se netreba skinut.Otiđeš na google i upišeš pokemon crater,doći češ na njihovu stranicu i tamo imaš vrlo jednostavna pravila te o čemu se radi u igrici.Meni se sviđa,a preporučio bi je svakom tko je gledao/da stare i nove epizode Pokemona!.!.!
Baš me zanima,napravit ću acc.Thx na informaciji!
Somebody4ever- Chocobo
- Post n°5
Np.
Ma nije to ništa od mene možete saznati za još mnogu interesantnih stranica koje se odnose na RPG,ako me trebate javite mi.
Somebody4ever- Chocobo
- Post n°6
I ponovo nova stranica!
Evo istazio ja i nasao jednu odlicnu cak upola bolju od Pokemon Crater makar je za sve nas manje poznata Pokemon Indigo popeo se na top ljestvicu pokemon onlinea.Brzi je te ima pregrst itenma za vas i pokemona kojeg ce te lvlati.
Za vise inf. javite mi se.
Za vise inf. javite mi se.